Регистрация на потребител

* След регистрация ще получите писмо на посочения E-mail за потвърждаване на акаунта
Съгласен съм с Правилата и Условията за ползване на ProDivine

Календар
Юли 2020
Няма събития за този ден

05.07
2020

Събития
Начало / Събития / СТИМУЛИРАНЕ РАЗВИТИЕТО НА ДЕТЕТО С ИГРОВИ ТЕХНИКИ ЧРЕЗ МУЗИКА
СТИМУЛИРАНЕ РАЗВИТИЕТО НА ДЕТЕТО С ИГРОВИ ТЕХНИКИ ЧРЕЗ МУЗИКА Принтирай
87 лв.
Цена с ДДС
Записвам се

Дата на обучението: 22-02-2020
Тренер: Дарина Титкова-Спириева
Място: гр.Варна
Цена: 87 лв.


Дата:  22 феруари 2020 г.                             Форма на провеждане: присъствено-дистанционнаНачален час: 13.30 ч                                      Хорариум: 16 ч. (8 присъствени+8 дистанционни)Място: гр. Варна                                             Кредити:1Цена:  87 лв   Тази тема обръща специално внимание на музиката като универсално средство за въздействие, възпитание и изграждане цялостната личност на детето. Играта като процес се явява най-прекият и естествен път на детето до откриването и усвояването на нови знания, посредством преживяване и експеримент. Предоставя се широка гама от упражнения и игрови техники, систематизирани по област на приложение, в зависимост от конкретните цели – когнитивно развитие, емоционално и психично развитие, социализация, физическа активност и др.Цели на обучението:
  • Повишаване компетентността на обучаващите се в областта на музикалните техники за детско възпитание.
  • Предоставяне на разнообразни техники и средства за изграждане на конкретни умения у децата чрез игра с музиката.


  • Разширяване на познанията за специфичното въздействие на музиката върху цялостното развитие на детето във всички направления.


  • Изграждане на разбиране върху използването на музиката за постигане на немузикални цели.


  • Да обогати компетенциите на обучаващите се, като им предостави въздействащи и стимулиращи детската спонтанност техники, изграждащи умения за работа в екип, търпение и взаимно уважение.


  •  Да предостави техники за формиращи емоционална интелигентност и осъзнатост при децата.Лектор: Дарина Титкова-СпириеваДарина е завършила магистратура със специалностите музикотерапия и класическо пиано в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" - гр. София. Досегашният ѝ опит в музикалната и музикотерапевтична практика с деца и възрастни включва работа като музикален педагог и музикотерапевт в различни институции в София,Варна, Нови пазар, Балчик, Бързица и др..

Повече за дейността на Дарина можете да научите на страницата ѝ във фейсбук:

https://www.facebook.com/muzikalnotokutche или от сайта ѝ: http://xn--80akeekbgdoka1ccd5e3b.xn--90ae/Заявка за участие може да изтеглете от тук:

https://docs.google.com/document/d/1EThnUN5gmhCJhMjx-e9bi1l5hIer4ViIFu44RuEy_n8/edit***Краен срок за изпращане на заявки: 7 дни преди определената датаПлащането се извършва по банков път след потвърждение от наша страна за сформирана група и издаване на проформа или оригинална фактура, която ще Ви изпратим на мейла. За целта в заявката се попълват необходимите данни за издаване на фактура.За допълнителна информация и изпращане на заявка за участие в обучението се свържете с нас на:

е-mail: maria.jekowa@gmail.com

или тел.: 0888/495 966 - Мария ЖековаХаресайте и Facebook страницата ни, за бъдещи събития и обучения:

https://www.facebook.com/prodivinebg