Регистрация на потребител

* След регистрация ще получите писмо на посочения E-mail за потвърждаване на акаунта
Съгласен съм с Правилата и Условията за ползване на ProDivine

Календар
Юли 2020
Няма събития за този ден

05.07
2020

Събития
Начало / Събития / Музикотерапия - същност, техники и игри
Музикотерапия - същност, техники и игри Принтирай
87 лв.
Цена с ДДС
Записвам се

Дата на обучението: 30-01-2020
Тренер: Дарина Титкова - Спириева
Място: Варна, Хотел "Аква", зала "Нимфа"
Цена: 87 лв.


Тема: МУЗИКОТЕРАПИЯ – СЪЩНОСТ, ТЕХНИКИ И ИГРИ – НОВ ПОДХОД ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА УЧЕБНО-ВЪЗПИТАТЕЛНА ДЕЙНОСТКакво е Музикотерапия и приложима ли е в образователните институции? Как помага за усвояване на учебния материал? Какви музикотерапевтични техники има и как се прилагат в учебно-възпитателната дейност на деца и ученици.

Отговор на тези и други въпроси ще получите на обучението по Музикотерапия - вписано в Информационен регистър на одобрени програми за квалификация на МОН с присъждане на 1 квалификационен кредитгр.Варна– 30 януари 2020 г. Начален час: 13.30 ч.Място: Хотел "Аква", зала "Нимфа"

Кредити: 1

Форма на провеждане: присъствено-дистанционна

Цена: 87 лвОбучението е подходящо за директори, учители, психолози, ресурсни учители, социални работници, служители от различни институции занимаващи се с обучение и грижа за деца, както и за всички, стремящи се към личностно развитие и желание за обогатяване на знанията.Програмата включва представяне на основни понятия в музикотерапията и е отделено специално внимание на музикотерапевтичните техники, които са особено подходящи за прилагане в учебно-възпитателната дейност. Участниците в обучението ще имат възможност да се запознаят както теоретично, така и практически с приложението на специфични музикални инструменти и музикотерапевтични упражнения. Ще участват в интерактивни музикални игри, чрез които лично ще преживеят музикотерапевтичното въздействие и ще бъдат стимулирани сами да дообогатяват и адаптират упражненията, в съответствие с индивидуалните потребности на децата/учениците, с които работят.Лектор: Дарина Титкова-СпириеваДарина е завършила магистратура със специалностите музикотерапия и класическо пиано в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" - гр. София. Досегашният ѝ опит в музикалната и музикотерапевтична практика с деца и възрастни включва работа като музикален педагог и музикотерапевт в различни институции в София,Варна, Нови пазар, Балчик, Бързица и др..

Повече за дейността на Дарина можете да научите на страницата ѝ във фейсбук:

https://www.facebook.com/muzikalnotokutche или от сайта ѝ: http://xn--80akeekbgdoka1ccd5e3b.xn--90ae/Заявка за участие може да изтеглете от тук:

https://docs.google.com/document/d/1EThnUN5gmhCJhMjx-e9bi1l5hIer4ViIFu44RuEy_n8/edit***Краен срок за изпращане на заявки: 7 дни преди определената датаПлащането се извършва по банков път след потвърждение от наша страна за сформирана група и издаване на проформа или оригинална фактура, която ще Ви изпратим на мейла. За целта в заявката се попълват необходимите данни за издаване на фактура.За допълнителна информация и изпращане на заявка за участие в обучението се свържете с нас на:

е-mail: maria.jekowa@gmail.com

или

тел.: 0888/495 966 - Мария ЖековаХаресайте и Facebook страницата ни, за бъдещи събития и обучения:

https://www.facebook.com/prodivinebg